Un poliţist şi-a împuşcat iubita, după care s-a sinucis. Tânăra se află în comă!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Un poliţist şi-a împuşcat iubita, după care s-a sinucis. Tânăra se află în comă!

Un poliţist şi-a împuşcat iubita, după care s-a sinucis. Tânăra se află în comă!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Un poliţist în vârstă de 30 de ani din localitatea dâmboviţeană Ion Luca Caragiale a fost găsit mort în maşina sa, iar prietena lui de 23 de ani este în stare gravă la spital, datele arătând că poliţistul şi-a împuşcat iubita cu arma din dotare, apoi s-a sinucis. Tânăra este sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti, Marian Pârşă, care a murit în 2010, la vârsta de 23 de ani, în urma cancerului.

UPDATE: Poliţistul care şi-a împuşcat iubita, apoi s-a sinucis lucra la Poliţia Dâmboviţa din 2004

Ajutorul şefului postului de Poliţie din comuna dâmboviţeană I.L. Caragiale care şi-a împuşcat iubita în vârstă de 30 de ani, apoi s-a sinucis, lucra la Poliţia Dâmboviţa din anul 2004.

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa precizează, într-un comunicat de presă, că poliţistul găsit mort era angajat al IPJ Dâmboviţa din anul 2004, ultima testare psihologică a acestuia fiind în luna noiembrie 2012.

Potrivit unor surse judiciare, arma din dotare cu care poliţistul şi-a împuşcat iubita, apoi s-a sinucis, este un pistol Carpaţi cu calibrul 7,65 milimetri, care urmează să fie expertizat.

UPDATE – Dâmboviţa: Tânăra împuşcată de poliţist este sora fostului fotbalist de la Petrolul Marian Pârşă

Tânăra, Elena Pârşă, este sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti Marian Pârşă, mort în februarie 2010, după ce cu patru ani înainte fusese diagnosticat cu cancer.

Tănăra lucrează la Serviciul de Asistenţă Socială al Primăriei Vlădeni, localitate învecinată comunei Caragiale.

Fata, care a fost împuşcată în cap de către prietenul ei, poliţist, este în stare foarte gravă, la ora transmiterii acestei ştiri ea fiind adusă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

„Este în stare foarte gravă, în comă depăşită. A fost echilibrată hemodinamic şi respirator şi a ajuns la Spitalul Floreasca”, a declarat directorul Spitalului Judeţean din Târgovişte, Radu Petrescu, precizând că pronosticul în acest caz este rezervat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, cei doi au fost descoperiţi de către colegii bărbatului.

Poliţistul era ajutorul şefului postului de Poliţie din comuna Caragiale şi avea 30 de ani, iar iubita acestuia, 23 de ani.

„Bărbatul era mort, iar tânăra a fost găsită în viaţă şi a fost transportată la spital. O echipă de cercetare condusă de un procuror criminalist a început o anchetă la faţa loculuiui, iar Biroul Intern al Poliţiei Damboviţa verifică modul de folosire a armei şi activitatea poliţistului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae.

Primele date ale anchetatorilor arată că poliţistul şi-a împuşcat iubita în cap cu arma din dotare, apoi s-a sinucis.

Tânăra a fost dusă la Spitalul Judeţean din Târgovişte, iar potrivit medicilor ea este în comă şi urmează să fie transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Colegii poliţistului spun că acesta ieşise din serviciu sâmbătă seară, iar ulterior s-a întâlnit cu iubita sa, cei doi fiind descoperiţi duminică dimineaţă, în jurul orei 6.00.

Poliţistul locuia în I. L. Caragiale, lângă dispensarul localităţii şi obişnuia să parcheze maşina în curtea acestei instituţii. Duminică dimineaţă, colegii poliţistului au văzut maşina acestuia parcată în spatele dispensarului, fapt neobişnuit, astfel că au mers la autoturism să vadă dacă s-a întâmplat ceva.

Poliţistul, care este ajutorul şefului de post din comună, era divorţat din toamna anului trecut, însă colegii acestuia spun că nu crease probleme şi că ultima dată fusese testat psihologic în noiembrie 2012.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Un poliţist şi-a împuşcat iubita, după care s-a sinucis. Tânăra se află în comă!