Pucioasa are prea mulţi bani pentru semne de circulaţie


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Pucioasa are prea mulţi bani pentru semne de circulaţie

Pucioasa are prea mulţi bani pentru semne de circulaţie


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Edilul oraşului Pucioasa, Dănuţ Bădău, cheltuie banii publici cum nu se poate mai neinspirat. Oraşul este cunoscut de toţi cei ce tranzitează DN71 drept unul dintre cele mai leneşe oraşe, având în vedere că montarea unor conducte pe această arteră principală şi ulterior repararea drumului au durat aproximativ 4 ani. În tot acest timp, multă vreme s-a circulat pe o singură bandă pentru ambele direcţii de mers.

Una peste alta, dacă şoferii dâmboviţeni dar şi ceilalţi care s-au obişnuit să tranziteze DN71 în zona oraşului Pucioasa au învăţat să aştepte la semafor minute întregi pentru a circula pe o singură bandă, un alt semafor îi întâmpină la ieşirea din oraş, în zona podului de la Trainica. Podul este circulabil tot pe o singură bandă pentru ambele direcţii de deplasare, evitându-se aglomerarea lui din cauză că unul dintre picioarele de beton este fisurat şi există riscul să se dărâme. Sunt şoferi cărora le este frică să circule pe pod în acelaşi timp cu o maşină de mare tonaj, existând riscul ca podul să cedeze. Menţionăm totodată că podul în cauză este singura cale de acces din zona aceasta a maşinilor de mare tonaj.

Oraşul Pucioasa se confruntă serios şi cu problema câinilor comunitari, lipsa locurilor de muncă, dar şi alte probleme care ar trebui să fie pe ordinea de zi a consilierilor locali.

Ce se face la Pucioasa? Se dublează semne de circulaţie din mai multe zone ale oraşului. Investiţia nu are nicio justificare, având în vedere că vechile semne sunt în stare bună. Mulţi dintre locuitorii oraşului Pucioasa sunt indignaţi de modul în care sunt cheltuiţi banii.

Vă lăsăm mai jos câteva imagini. Acestea au fost realizate de un cetăţean al oraşului Pucioasa şi postate pe internet în urmă cu doar câteva ore.
Foto: Gabi Focan

Pucioasa semne de circulatie 01 Pucioasa semne de circulatie 02 Pucioasa semne de circulatie 03
Pucioasa semne de circulatie 04 Pucioasa semne de circulatie 05 Pucioasa semne de circulatie 06
   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Pucioasa are prea mulţi bani pentru semne de circulaţie