Alin Marina demisionează din PES activists România


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Alin Marina demisionează din PES activists România

Alin Marina demisionează din PES activists România


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Alin Marina, un nume important din politica dâmboviţeană, a declarat public că demisionează din PES activist România, justificându-şi totodată decizia. Alin Marina este fost consilier online al premierului Ponta şi membru important al PSD şi TSD Târgovişte. Nemulţumit fiind de modul în care activează structura din care a făcut parte până de curând, acesta a publicat pe profilul său de Facebook un mesaj rece şi plin de dezamăgire. În semn de respect faţă de acţiunea acestuia şi modul în care a acţionat în faţa neregulilor, postăm mai jos mesajul integral pe care l-a publicat pe Facebook:

„Sfârșitul fiecărui an este întotdeuna cel mai bun prilej pentru analiza personală, ocazia pentru acțiuni menite să îndrepte, pe alocuri, aspecte mai puțin satisfăcătoare. În ultima perioadă am reflectat mult pe tema apartenenței mele politice, a structurilor organizaționale în care m-am implicat, iar în urma acestei evaluări am decis că este momentul să îmi concentrez energia și ideile într-un mod mai eficient. Motiv pentru care astăzi părăsesc organizația #PES condusă de europarlamentarul Victor Negrescu.

M-am alăturat acum aproximativ 3 ani activiștilor stângii europene, convins că modelul european este unul benefic pentru România, iar reprezentanții formațiunii poartă la Bruxelles interesele Bucureștiului, și nu invers. Am mai sperat ceva – ca această grupare cu pretenții să atragă oameni noi, de calitate, în politică, și nu să încerce o răsturnare, prin recrutarea membrilor deja activi în alte structuri ale #PSD. Activitatea pe care am desfășurat-o în cadrul acestei facțiuni a fost una susținută de țeluri pe care sesizez că nu le mai împărtășim cu aceeași convingere. Prea multe întrebări rămase fără dezlegare, iluzii răspândite cu dibăcie doar pentru publicul neavizat, o lipsă acută de comunicare – acestea și multe altele despre care nu doresc să detaliez, au dus la decizia în urma căreia consider că voi păși în noul an mai curat.

Rămas bun, succes în acțiunile utile pentru dezvoltarea României, iar viitorul să vă ofere satisfacțiile de care eu am fost privat!”

Alin Marina

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Alin Marina demisionează din PES activists România