Oraşul Răcari a sărbătorit ziua de 1 Decembrie


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Oraşul Răcari a sărbătorit ziua de 1 Decembrie

Oraşul Răcari a sărbătorit ziua de 1 Decembrie


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Astazi la Racari au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, marcandu-se astfel recunostinta fata de inaintasii care au facut posibila Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.

Au participat reprezentanti ai autoritatii publice locale, ai bisericii, politiei, partidelor politice, dar si cetateni ai orasului Racari.

Tinerii implicati in politica nu au stat deoparte de acest important eveniment, depunand coroane din partea organizatiei judetene de tineret a PSD, dar si din partea organizatiei locale TSD Racari, prin presedintele Stefan Alexandru Florea.

„Ca in fiecare an, am deosebita onoare sa particip la sarbatoarea Zilei Nationale a Romaniei, la Racari, alaturi de racarenii care nu au uitat ce inseamna patriotismul si fratia de sange ce ne leaga pe toti. Astazi suntem toti romani, astazi trebuie sa lasam deoparte diferentele de opinii dintre noi, problemele cu care ne confruntam si sa ne aducem aminte de inaintasii nostri care si-au dat viata pentru ca noi, astazi, sa fim o tara europeana cu propria sa identitate. Ii invit pe toti cetatenii orasului Racari sa isi ureze astazi, fie si pe strada cand se intalnesc, un sincer „La multi ani!” si sa priveasca spre viitor cu optimism si cu incredere, la fel cum au facut-o cei de dinaintea noastra in istorie. Chiar daca viata nu e intotdeauna usoara, eu sunt mandru ca sunt roman, sunt mandru ca sunt racarean si, indiferent unde ma va calauzi destinul, nu voi uita de unde am plecat si cat de mult ii datorez tarii mele si orasului in care m-am nascut si m-am format ca om!”, a declarat la finalul ceremoniei presedintele TSD Racari si candidat la Consiliul Local Racari in 2016, Stefan Alexandru Florea.

orasul Racari Stefan Alexandru Florea

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Oraşul Răcari a sărbătorit ziua de 1 Decembrie