Închiriază-l pe Moş Crăciun! :D


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Închiriază-l pe Moş Crăciun! :D

Închiriază-l pe Moş Crăciun! :D


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Uite ceva interesant ce am descoperit în seara aceasta pe Facebook. Nişte tineri simpatici din Târgovişte au pus bazele Agenţiei lui Moş Crăciun. Auzisem de câţiva ani de ea, dar nu ştiam prea multe. Anul acesta însă, pentru că am fost cuminte, am aflat ceva mai multe detalii.

Dacă vrei un Moş Crăciun ca la carte, în timp ce stai cu toată familia acasă şi nu vrei să chinui niciun membru al familiei să se îmbrace în costum de moş, poţi să suni la Agenţia lui Moş Crăciun şi să vorbeşti cu unul dintre spiriduşi.

Acum, la început de iarnă, Moş Crăciun tocmai a ajuns în Târgovişte. Nerăbdător să aducă bucuria Crăciunului tuturor copiilor care îl aşteaptă cu mult drag, Moşul este pregătit pentru a fi alături de toţi cei care îl vor aproape. Pentru ca Moş Crăciun să fie aproape de voi în ziua, ora şi momentul pe care vi-l doriţi sunteţi rugaţi să faceţi o programare în agenda încărcată a Moşului. Pentru rezervări şi detalii privind închirierea lui Moş Crăciun contactaţi Spiriduşul de servici la numărul 0767.315.321

Mos Craciun de inchiriat la Targoviste

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Închiriază-l pe Moş Crăciun! :D" - 1 comentariu

  1. Cel mai frumos Mos Craciun este la noi!Informativ si obiectiv.

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Închiriază-l pe Moş Crăciun! :D