Percheziţie la domiciliul unui tânăr din localitatea Şelaru!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Percheziţie la domiciliul unui tânăr din localitatea Şelaru!

Percheziţie la domiciliul unui tânăr din localitatea Şelaru!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

PERCHEZIŢIE LA UN TÂNĂR DIN LOCALITATEA ŞELARU, LA DOMICILIUL CĂRUIA FUNCŢIONA UN POST DE RADIO PIRAT!

Poliţiştii au identificat la domiciliul acestuia o unitate centrală ce conţinea opere muzicale şi o antenă profesională folosită pentru emisie

perchezitiiIeri, 16 iulie 2013, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor, în colaborare cu specialişti din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii Bucureşti au efectuat o percheziţie în localitatea Şelaru, la domiciliul unui tânăr în vârstă de 26 de ani.

Cu această ocazie, poliţiştii au identificat o unitate centrală de calculator care conţine opere muzicale şi programe pentru calculator, o antenă profesională cu ajutorul cărora se emiteau neautorizat programe radio.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de emitere sau retransmitere de programe radio fără licenţă audiovizuală, licenţă de emisie, autorizaţie tehnică de funcţionare sau autorizaţie de retransmisie, faptă prevăzută şi de articolul 96 alin. 1 din Legea 504/2002 şi radiodifuzare de opere purtătoare de drepturi conexe fără acordul titularilor, faptă prevăzută de art. 140 alin. 1 din legea 8/1996.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Percheziţie la domiciliul unui tânăr din localitatea Şelaru!