Soţia unui poliţist din Dâmboviţa, suspectată de furturi de bijuterii din locuinţe, a fost reţinută


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Soţia unui poliţist din Dâmboviţa, suspectată de furturi de bijuterii din locuinţe, a fost reţinută

Soţia unui poliţist din Dâmboviţa, suspectată de furturi de bijuterii din locuinţe, a fost reţinută


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

retinut_74735900Soţia unui poliţist din Dâmboviţa suspectată de furturi de bijuterii din locuinţe a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru furt calificat, iar celelalte persoane audiate în acest caz vor fi cercetate în libertate.

După mai multe ore de audieri la Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Dâmboviţa în cazul de furturi de bijuterii cu un prejudiciu de peste 200.000 de lei, oamenii legii au decis reţinerea femeii pentru 24 de ore. Marţi, aceasta va fi dusă în instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru furt calificat.

Celelalte persoane audiate în acest caz vor fi cercetate în libertate, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, femeia, în vârstă de 30 de ani, care este soţia unui poliţist din Găeşti, ar fi condus o grupare de furturi din locuinţe.

Aceleaşi surse afirmă că spargerile aveau loc în timpul zilei, iar suspecţii intrau în case după ce aflau programul proprietarului şi foloseau chei potrivite. Potrivit surselor citate, soţia poliţistului şi-ar fi înscenat un furt din casă, în 28 ianuarie 2013, după ce înainte cu câteva zile ar fi spart mai multe apartamente în blocul în care locuia. Bijuteriile sustrase au fost valorificate la casele de amanet din oraş.

După ce a aflat despre acuzaţiile care planează asupra soţiei sale, poliţistul ar fi înaintat acţiune de divorţ, susţinând că nu avea cunoştinţă despre faptele femeii, mai spun surse judiciare.

Luni, poliţiştii au făcut şapte percheziţii la Găeşti şi în Piteşti, fiind vizaţi mai mulţi suspecţi de furturi din locuinţe.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa preciza că suspecţii sunt suspectaţi de comiterea a şase furturi din locuinţe, săvârşite în perioada iulie 2012 – ianuarie 2013, fiind sustrase, în principal, bijuterii în valoare totală de peste 200.000 de lei.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Soţia unui poliţist din Dâmboviţa, suspectată de furturi de bijuterii din locuinţe, a fost reţinută