UPDATE: O maşină s-a răsturnat în timpul percheziţiilor din Capitală şi şapte judeţe. Maşina, dusă la Poliţia Dâmboviţa pentru expertiză tehnică


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> UPDATE: O maşină s-a răsturnat în timpul percheziţiilor din Capitală şi şapte judeţe. Maşina, dusă la Poliţia Dâmboviţa pentru expertiză tehnică

UPDATE: O maşină s-a răsturnat în timpul percheziţiilor din Capitală şi şapte judeţe. Maşina, dusă la Poliţia Dâmboviţa pentru expertiză tehnică


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Autoturismul care s-a răsturnat în comuna dâmboviţeană Dărmăneşti în timpul percheziţiilor din Capitală şi şapte judeţe şi în care se aflau trei poliţişti şi un suspect a fost dus la sediul Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, urmând să fie expertizat tehnic, pentru a se stabili cauza exactă a accidentului.

Autoturismul, o Dacia Logan, neinscripţionat, de culoare albă care aparţine Poliţiei Române, a fost avariat pe partea stângă, având parbrizul crăpat.

Maşina a fost adusă la sediul Poliţiei Judeţene Dâmboviţa pentru a se stabili dacă accidentul a fost provocat de explozia unui pneu sau de neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic.

Cele patru persoane care se aflau în autoturism, trei poliţişti şi un suspect, au primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, fiind în stare stabilă.

Cei trei poliţişti au solicitat medicilor să fie transferaţi la o unitate medicală din Capitală, unde îşi au domiciliul.

„La spitalul nostru au fost aduse patru victime dintr-un accident rutier. Şoferul este un bărbat de 41 de ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral, contuzie toracică, contuzie de umăr bilateral. Celelalte trei victime sunt toţi bărbaţi. Este vorba de un bărbat de 46 de ani cu un traumatism cranio-cerebral minor şi o contuzie toracică, un alt bărbat de 46 de ani cu fractură de humerus drept şi un bărbat de 43 de ani cu o fractură de humerus stâng. Trei dintre răniţi au domiciliul în Bucureşti şi solicită transferul la o unitate medicală de acolo. Toţi patru sunt stabili şi în afara oricărui pericol”, a declarat Violeta Tănase, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

La un moment dat, în timpul percheziţiilor care au vizat persoane suspectate de furturi de produse petroliere, o maşină a Poliţiei s-a răsturnat în localitatea dâmboviţeană Dărmăneşti, iar trei agenţi şi suspectul care se aflau în autovehicul au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Raluca Seucan, declara că autoturismul s-a răsturnat din cauza exploziei unui cauciuc.

„A fost o explozie a unui cauciuc. Maşina se îndrepta spre Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa”, spunea Raluca Seucan.

Percheziţiile au fost făcute la 233 de adrese din Bucureşti şi judeţele Dâmboviţa, Prahova, Ilfov, Buzău, Constanţa, Giurgiu şi Ialomiţa, fiind verificate şi şase societăţi comerciale, preciza Poliţia Română într-un comuniat de presă.

În urma descinderilor, până la ora 12.00 au fost depistate şi duse la audieri 222 de persoane din cele 241 pe numele cărora au fost emise mandate de aducere în dosarul în care se fac cercetări privind furturi de produse petroliere din rafinării şi aeroporturile „Henri Coandă” şi „Aurel Vlaicu”, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 1,1 milioane de lei.

Poliţiştii au ridicat de la locuinţele percheziţionate aproape 65.000 de litri de combustibil, 632.900 de lei, 132.125 de euro, 25.900 de dolari americani, 3.600 de coroane suedeze, 19 autoturisme, mai multe documente şi înscrisuri, precum şi recipiente pentru depozitarea combustibilului.

De asemenea, echipele de control au confiscat patru pompe, 44 de telefoane şi laptopuri, 65 de cartuşe de vânătoare, două arme de vânătoare depozitate contrar dispoziţiilor legale şi 195 de cartuşe de ţigări netimbrate, a precizat Poliţia Română.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Raluca Seucan, a declarat că persoanele ridicate în urma percheziţiilor sunt audiate la Parchetul Tribunalului Dâmboviţa şi la Poliţia Judeţeană Dâmboviţa.

Surse judiciare susţin că în reţeaua de suspecţi ar fi implicaţi şi cinci poliţişti, unii dintre ei de la Postul de Poliţie Corneşti (Dâmboviţa), un pompier şi un jandarm.

La acţiune au participat peste 1.000 de poliţişti din cadrul IGPR, Poliţia Capitalei şi IPJ Argeş, Ialomiţa, Giurgiu, Ilfov, Constanţa, Buzău şi Dâmboviţa, care au folosit peste 600 de autospeciale.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
UPDATE: O maşină s-a răsturnat în timpul percheziţiilor din Capitală şi şapte judeţe. Maşina, dusă la Poliţia Dâmboviţa pentru expertiză tehnică