Percheziţii în Dâmboviţa!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Percheziţii în Dâmboviţa!

Percheziţii în Dâmboviţa!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Ofiţerii Direcţiei de Investigaţii Criminale – IGPR au desfăşurat, la data de 19 decembrie a.c., 9 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Dâmboviţa, la locuinţele mai multor suspecţi de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni. Şase suspecţi sunt cercetaţi penal, dintre care patru în arest preventiv.

La data de 19 decembrie a.c., ofiţerii Direcţiei de Investigaţii Criminale – IGPR, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au efectuat percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor suspecţi de săvârşirea a infracţiunii de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni (art. 323 din Codul penal).

În cauză, a fost începută urmărirea penală împotriva a 6 suspecţi, 4 dintre aceştia fiind cercetaţi în stare de arest preventiv.

Au fost ridicate mai multe televizoare, existând suspiciunea că provin din furturi comise în străinătate, şi alte bunuri (aparatură electronică), parfumuri şi articole de îmbrăcăminte.

În continuare, poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale desfăşoară activităţi în cooperare cu autorităţile din Austria, Germania, Franţa şi Spania, pentru probarea şi documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de furt calificat.

Reamintim faptul că, suspecţii, angajaţi (conducători auto) ai unei societăţi comerciale din judeţul Dâmboviţa cu obiect de activitate transportul internaţional de mărfuri, se deplasau pe teritoriile statelor vest-europene, în principal Austria, Germania, Franţa, Spania, Italia (cu tranzit Ungaria, Slovenia), unde comiteau furturi de motorină şi bunuri din autocamioane TIR şi din depozite sau societăţi comerciale din zonele limitrofe şoselelor.

Suspecţii vizau în special roţi de rezervă de la alte autocamioane, anvelope, jante, acumulatori auto, aparatură electronică etc.

De comiterea faptelor este suspectat şi unul dintre asociaţii firmei, care are calitatea de administrator.

Suspecţii transportau bunurile furate prin disimularea cu bunurile transportate legal sau introduse în locaşuri special amenajate ale remorcilor.

Pentru sustragerea de motorină din rezervoarele autocamioanelor parcate, aceştia foloseau instalaţii artizanale montate pe şasiul autocamioanelor cu care se deplasau.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Percheziţii în Dâmboviţa!