MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!

MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Activităţile de informare şi conştientizare a cetăţenilor desfăşurate de poliţişti, jandarmi, reprezentanți ai ISU, Instituţiei prefectului, în cadrul campaniei „MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!”continuă.

Peste 1000 de pliante au fost distribuite cetăţenilor din comunele Moroieni şi Pietroşiţa,  de către lucrători de poliţie, jandarmerie, I.S.U., Instituţia Prefectului, care i-au îndrumat să sesizeze de îndată orice încălcare a legislaţiei electorale.

Şi în oraşele Fieni şi Pucioasa, lucrătorii M.A.I au continuat campania fiind prezenţi în zonele centrale,  pentru a se asigura că mesajul este primit de un număr cât mai mare de cetăţeni.

Totodată, mesajul „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!” a ajuns şi în localitatea Glod, aici fiind distribuite un număr de 300 de pliante.

Campania „MITA ȘI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!” va continua până la data de 10 iunie 2012. Aceasta se  adresează în general tuturor cetăţenilor români cu drept de vot, celor care votează pentru prima dată, populaţiei cu drept de vot din mediul rural, membrilor formaţiunilor politice sau voluntari ai acestora, tuturor celor implicaţi în derularea campaniei electorale.

Prin intermediul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dâmboviţa, a jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, lucrătorilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa şi responsabililor din cadrul Instituţiei Prefectului, pe durata desfăşurării campaniei, vor fi distribuite, cetăţenilor judeţului, 10.000 de pliante şi vor fi postate în locurile de vizibilitate maximă 1.200 de afişe, materiale promoţionale care conţin mesajul campaniei.

Pe site-ul www.votlegal.mai.gov.ro, cei interesaţi pot găsi informaţii cu caracter legislativ, precum şi despre acţiunile desfășurate, potrivit competențelor, de structurile M.A.I. din plan central şi teritorial, pentru asigurarea unui proces electoral în condiţii de legalitate.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE!