VIDEO: 3 persoane au fost arestate preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> VIDEO: 3 persoane au fost arestate preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj

VIDEO: 3 persoane au fost arestate preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Ieri, 18 octombrie a.c.,  poliţiştii dâmboviţeni au organizat un flagrant, în urma căruia 3 persoane au fost arestate preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj.

În baza unor date şi informaţii, ieri, 18 octombrie 2011,  lucrători de poliţie din cadrul  Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au organizat un flagrant, pentru documentarea activităţii ilicite a mai  multor persoane, suspectate de comiterea infracţiunii de şantaj.

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă 6 învinuiţi, respectiv G.C., de 37 de ani, M.R., de 34 de ani, B.F., de  37 de ani, B.A., de 42 de ani, toţi din municipiul Târgovişte şi  R.V., de 41 de ani, din comuna Gura Ocniţei, toţi membrii ai grupării infracţionale „Ghenosu”,  si  Z.M., de 53 de ani, din municipiul Târgovişte, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj.

În fapt, patru dintre aceştia se ocupau  efectiv cu recuperarea de sume de bani de la diverse persoane, folosind acte de violenţă sau ameninţare sau pretinzând diferite sume de bani ca taxe de protecţie, iar ceilalţi doi, respectiv B.F. şi Z.M., instigau la comiterea unor astfel de fapte.

Fiind prezentaţi Judecătoriei Târgovişte cu propunere de arestare preventivă, instanţa de judecată a emis pe numele numiţilor  G.C., M.R. şi B.A. mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, aceştia fiind prinşi în flagrant în timp ce primeau de la una dintre părţile vătămate suma de 300 de euro.

Cei trei suspecţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
VIDEO: 3 persoane au fost arestate preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj