Actiune a politistilor damboviteni de prevenire a evenimentelor rutiere


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Actiune a politistilor damboviteni de prevenire a evenimentelor rutiere

Actiune a politistilor damboviteni de prevenire a evenimentelor rutiere


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 17 septembrie 2010, în intervalul orar 14:00-22:00, la nivelul Poliției Județului Dâmbovița a fost executată o acțiune pe linia prevenirii evenimentelor rutiere, la care au fost angrenate atât efectivele Serviciului Rutier Dâmbovița, cât și lucrătorii formațiunilor de profil din cadrul tuturor subunităților de poliție.

În cadrul acestei activități s-a acționat cu aparatele radar pe Drumul Național 7, Drumul Național 71, Drumul Național 72 și Drumul Național 1A, precum și pe anumite tronsoane ale drumurilor județene, ocazie cu care au fost aplicate un număr de 290 de sancțiuni contravenționale, dintre care 149 pentru nerespectări ale regimului vitezei, în valoare totală de 36330 de lei.

Au fost de asemenea reținute în vederea suspendării un număr de 16 permise de conducere și constatate cinci infracțiuni, dintre care patru conform OUG 195/2002R și o infracțiune conform Legii nr. 61/1991M.

De precizat că asemenea acţiuni vor fi organizate şi în perioada următoare, pentru prevenirea comiterii de fapte de natură contravențională sau penală și pentru descurajarea elementului  infracțional.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Actiune a politistilor damboviteni de prevenire a evenimentelor rutiere