Sfârşit de săptămână activ pentru poliţiştii din Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Sfârşit de săptămână activ pentru poliţiştii din Dâmboviţa

Sfârşit de săptămână activ pentru poliţiştii din Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Combaterea activităţilor ilicite, violenţei, infracţiunilor la regimul circulaţiei rutiere, acestea sunt liniile de acţiune ale poliţiştilor dâmboviţeni care şi în acest sfârşit de săptămână au avut o prezenţă activă în stradă.

În ziua de 31 martie 2012, poliţiştii dâmboviţeni au avut o prezenţă activă în stradă, 231 de poliţişti acţionând pe raza judeţului, în scopul asigurării unui climat de siguranţă civică, liniile de acţiune vizând combaterea infracţiunilor cu violenţă, dar şi a altor fapte antisociale atât în mediul urban cât şi în mediul rural, precum şi respectarea prevederilor referitoare la circulaţia pe drumurile publice.

În sprijinul poliţiştilor au venit lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa, dar şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Dâmboviţa.

Astfel, poliţiştii aflaţi în dispozitive au legitimat 300 de persoane, au verificat mai multe societăţi comerciale, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 3000 lei.

Totodată au fost oprite în trafic, pentru control, 450 de autovehicule, fiind aplicate 405 de sancţiuni contravenţionale al căror cuantum se ridică la 53 726 lei.

Ca urmare a unor abateri săvârşite, 8 conducători auto au rămas fără permis de conducere.

O acţiune similară, cu efective mărite a avut loc duminică, 01 aprilie 2012, ocazie cu care poliţiştii au aplicat 337 de contravenţii, în valoare totală de 39 922 lei, fiind reţinute 13 permise de conducere.

 

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Sfârşit de săptămână activ pentru poliţiştii din Dâmboviţa