PSD TITU dezminte posibila candidatură a lui Vlad Oprea la primărie


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> PSD TITU dezminte posibila candidatură a lui Vlad Oprea la primărie

PSD TITU dezminte posibila candidatură a lui Vlad Oprea la primărie


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Avand in vedere ultimele evenimente prin care domnul Vlad Oprea, membru al organizatiei PSD Titu, a distribuit in randul locuitorilor orasului Titu unele materiale cu mesaje electorale in data de 12 decembrie 2015, iar ulterior a transmis catre o parte a presei dambovitene informatia ca dumnealui este candidatul PSD la alegerile locale pentru functia de primar al orasului Titu, am dori sa precizam urmatoarele :

1. Organizatia PSD Titu sprijina, in momentul de fata, initiativele si proiectele prezentate in cadrul Consiliul Local de catre primarul in functie, dl. Traian Niculae, candidatul PSD in functia de primar la alegerile din 2012. Dl. primar este principala optiune a PSD Titu pentru functia de primar la alegerile din 2016. In cazul in care dumnealui va dori implicarea in alt proiect politic, organizatia noastra va analiza calea de urmat, la momentul oportun.

2. Domnul Vlad Oprea nu ne-a informat despre intentia de a candida la alegerile pentru Primaria Titu si nici nu si-a exprimat optiunea de a fi inclus intr-o baza de selectie pentru o eventuala candidatura. De asemenea, mentionam ca domnul Vlad Oprea nu ocupa nicio functie in momentul de fata, in cadrul organizatiei PSD Titu si nici nu a dorit acest lucru la alegerile din iulie 2015, la care nici nu a participat, desi a fost convocat statutar. Mai mult, domnul Oprea nu a mai participat la nicio activitate politica a PSD Titu, incepand cu luna aprilie a acestui an.

3. In cazul in care organizatia PSD Titu va trebui sa desemneze un alt candidat la primarie la alegerile din 2016, se vor lua in considerare cele mai bune optiuni pentru candidatura, din punct de vedere al notorietatii, al integritatii morale, al activitatii profesionale, al loialitatii fata de PSD si al implicarii in activitatile politice ale partidului. Procesul de desemnare al candidatului va cuprinde mai multe etape si va fi supus aprobarii organizatiei locale si judetene.

4. Mentionam faptul ca, in conformitate cu statutul PSD Sectiunea a III-a art. 28, alineat 7, biroul organizatiei PSD are atributiuni de a propune si aproba candidatii pentru functiile de primar, viceprimar si consilieri locali, fapt validat in urma sedintei biroului orasenesc PSD din data de 24 noiembrie 2015. Afirmatiile domnului Vlad Oprea in spatiul public se situeaza in afara statutului PSD.

Avand in vedere cele de mai sus, dorim sa ne detasam de incercarile domnului Vlad Oprea de a destabiliza organizatia PSD Titu prin raspandirea unor informatii care nu au legatura cu realitatea. Regretam faptul ca domnul Oprea a decis sa isi faca campanie electorala in prag de sarbatori, inducand in eroare cetatenii orasului Titu. Toate aceste lucruri demonstreaza ca dumnealui urmareste decredibilizarea PSD Titu, dovedind totodata lipsa de respect fata de simpatizantii si votantii nostri, care au dreptul sa cunoasca realitatile din viata organizatiei PSD Titu si nu planuri personale si ambitii ale unor membri care se dezic de tot ce inseamna implicare in viata publica a orasului si a partidului, dar totodata isi asuma reprezentarea partidului in fata alegatorilor.

Semneaza biroul orasenesc al organizatiei PSD Titu, format din presedinte, secretar, vicepresedinti, membri ai biroului, presedinti organizatii de cartier si satesti, presedinti organizatii de tineret, femei si seniori.

psd titu

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
PSD TITU dezminte posibila candidatură a lui Vlad Oprea la primărie