Elevul înjunghiat în apropierea Colegiului Economic din Târgoviște a murit


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Elevul înjunghiat în apropierea Colegiului Economic din Târgoviște a murit

Elevul înjunghiat în apropierea Colegiului Economic din Târgoviște a murit


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

UPDATE. Principalul suspect în cazul uciderii elevului de 15 ani de la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgovişte a fost prins pe o stradă din oraş, informează Mediafax.

El a fost dus la sediul Poliţiei pentru audieri.

UPDATE. Principalul suspect în cazul înjunghierii elevului de clasa a IX-a de la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgovişte a fost identificat, informează Mediafax.

Agresoul are 18 ani, iar în prezent este căutat de poliţişti, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, Raluca Florescu.Potrivit sursei citate, în acest moment o echipă de criminalişti se află la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care elevul de 15 ani a fost înjunghiat.

Se pare că tânărul se afla la aproape 200 metri de unitatea de învăţământ. Principalul suspect este identificat, urmează să demarăm activităţile pentru prinderea lui. Acesta are 18 ani. Ancheta este în desfăşurare„, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, Raluca Florescu.

Ea a precizat că în zona unde a fost înjunghiat elevul nu au mai avut loc astfel de incidente.

Un elev de clasa a IX-a de la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgovişte a fost înjunghiat la gât, luni, de către o persoană necunoscută, în apropierea unităţii de învăţământ, adolescentul fiind transportat la spital, unde a decedat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, profesor Mihaela Anton, victima era elev în clasa a IX-a la Colegiul Economic şi se îndrepta spre cursuri în momentul în care a fost înjunghiat.

Elevul făcea naveta din localitatea Picior de Munte de lângă Găeşti la Târgovişte, iar din relatările colegilor care îl însoţeau rezultă că incidentul a avut loc pe gangul unui bloc, în drum spre şcoală„, a spus Anton.

Ea a precizat că elevul a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Elevul a murit, am fost şi noi informaţi, iar primele date arată că pe respectivul gang elevul a fost strigat de către un tânăr dintr-un grup care era în acel loc, acesta i-a spus elevului nostru: «tu opreşte-te!», iar agresorul l-a lovit cu un cuţit la gât„, a spus Anton.

UPDATE. Elevul înjunghiat, luni, în apropierea Colegiului Economic „Ion Ghica” din Târgovişte a murit la Spital Judeţean de Urgenţă, transmite Realitatea TV.

Agresorul este în acest moment căutate de poliţiei. El are 18 ani şi este coleg cu victima.

Un elev de clasa a IX-a a fost înjunghiat în gât, luni, de către o persoană necunoscută, în apropierea Colegiului Economic „Ion Ghica” din Târgovişte, informează Mediafax.

Elevul se întrepta spre şcoală împreună cu alţi doi colegi.

Acesta a fost transportat la spital din localitate cu maşina poliţiei.

Sursa: http://www.romanialibera.ro/actualitate/locale/update-targoviste-elevul-injunghiat-a-murit-293691.html

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Elevul înjunghiat în apropierea Colegiului Economic din Târgoviște a murit