Intalnirea liderilor tinerilor sociali democrati din Dambovita – comitetului Executiv Judetean TSD


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Intalnirea liderilor tinerilor sociali democrati din Dambovita – comitetului Executiv Judetean TSD

Intalnirea liderilor tinerilor sociali democrati din Dambovita – comitetului Executiv Judetean TSD


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

In aceasta seara, a avut loc o sedinta extinsa a tinerilor sociali democrati din judet, la care au participat presedintii organizatiilor TSD din orase, comune si municipii, impreuna cu biroul judetean TSD. Invitatul dezbaterii a fost secretarul executiv PSD Dambovita, dl. Alexandru Oprea. In debutul sedintei au fost facute propuneri si a fost votata lista delegatilor TSD Dambovita la Congresul National TSD din 12.12.2015, delegatia damboviteana fiind pe locul 5 in tara, ca numar de delegati, cu 31 de participanti.

A urmat apoi o dezbatere foarte interesanta, foarte multi tineri intervenind in discutii cu propuneri pentru activitatea politica, cu opinii argumentate despre evenimentele politice din tara si din judet, cu sesizari privind problemele cu care se confrunta tinerii care vor sa faca politica.

Totodata, s-a discutat despre alegerile de anul viitor, in care tinerii pregatiti si cu pregatire profesionala trebuie sa se implice din ce in ce mai activ pentru a fi desemnati drept candidati pentru toate tipurile de functii publice. Secretarul executiv PSD Dambovita, dl. Alexandru Oprea, si-a reafirmat sprijinul dumnealui si al organizatiei judetene in frunte cu presedintele Tutuianu, pentru toate proiectele politice initiate de tineri, precum si sustinerea pentru alegerile din 2016.

Sursa: racarinews.net

tsd dambovita decembrie 2015

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Intalnirea liderilor tinerilor sociali democrati din Dambovita – comitetului Executiv Judetean TSD