Viteza excesivă – principala cauză a accidentelor în Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Viteza excesivă – principala cauză a accidentelor în Dâmboviţa

Viteza excesivă – principala cauză a accidentelor în Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Viteza excesivă reprezintă principala cauză a accidentelor rutiere produse pe raza judeţului Dâmboviţa, în primele nouă luni ale acestui an 28 de persoane decedând în accidente rutiere, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

În primele nouă luni ale anului 2011, în judeţul Dâmboviţa, au avut loc 132 de accidente rutiere, soldate cu decesul a 28 de persoane şi rănirea gravă a altor 119 persoane. Astfel, faţă de perioada similară a anului trecut, se înregistrează o creştere a numărului celor care au suferit vătămări corporale grave, de la 108 la 119, precum şi a persoanelor care au fost rănite uşor, de la 46 la 53”, se arată în comunicat.

Conform Poliţiei Dâmboviţa principalele cauze ale producerii evenimentelor rutiere grave sunt viteza peste limitele legale sau neadaptată la condiţiile de drum, depăşirile neregulamentare, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, neasigurarea la schimbarea direcţiei de deplasare, dar şi imprudenţa în traversarea drumului.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Viteza excesivă – principala cauză a accidentelor în Dâmboviţa