Gasit decedat in raul Ialomita, dupa ce a fost dat in urmarire nationala


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Gasit decedat in raul Ialomita, dupa ce a fost dat in urmarire nationala

Gasit decedat in raul Ialomita, dupa ce a fost dat in urmarire nationala


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 26 august 2010, în jurul orei 20:15, Poliția municipiului Târgoviște a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, de P. Ionuț, din municipiul Târgoviște, care traversa puntea de fier peste râul Ialomița dinspre Valea Voievozilor spre Parcul Chindia, că în râul Ialomița se află un cadavru.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției municipiului Târgoviște, împreună cu un echipaj al ambulanței precum și lucrători din cadrul I.S.U. Dâmbovița,  care au constatat următoarele:

În abia râului Ialomița, la o adâncime de aproximativ 15 metri, în dreptul Parcului Chindia, la 200 de metri în amonte față de puntea metalică ce traversează râul, a fost găsit un cadavru ce a fost scos din apă de lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Procedând la exeminarea cadavrului, s-a constatat că este de sex bărbătesc, de aproximativ 40-50 de ani, păr șaten, constituție robustă, 1,70-1,80 m înălțime, îmbrăcat cu pantaloni din material textil de culoare închisă și cămașă deschisă cu mânecă scurtă.

La examinarea cadavrului nu au fot constatate urme de violență.

Ulterior, cadavrul a fost recunoscut de familie ca fiind Rașcu Florea, de 48 de ani, din comuna Băleni, dispărut în noaptea de 23/24 august 2010 din parcul Chindia și dat în Urmărire Națională de polițiștii dâmbovițeni în data de 24 august 2010.

Cadavrul a fost transporatat la Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița în vederea efectuării necropsiei, iar în cauză a fost deschis dosar penal în care se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Gasit decedat in raul Ialomita, dupa ce a fost dat in urmarire nationala