54 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 54 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni

54 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

54 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni, în urma unor acţiuni pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi a infracţiunilor stradale.

În zilele de 15  şi 17 iunie a.c., poliţişti din cadrul  Poliţiei municipiului Târgovişte şi Poliţiei Oraşului Pucioasa  au organizat şi executat mai multe acţiuni preventive, pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, respectiv pentru asigurarea respectării regimului legal de viteză.

Astfel, poliţiştii au oprit în trafic pentru control 60 de autovehicule, aplicând 54 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14 300 lei.

Totodată, poliţiştii au depistat în trafic doi conducători auto, aflaţi la volanul autoturismelor sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice (art. 87 alin. 1 din O.U.G 195/2002 R)

Potrivit art. 87 din O.U.G 195/2002, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"54 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni" - 1 comentariu

  1. danut spune:

    pai la cat de pandari sunt ,nici nu ma mira

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
54 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni