Atenţie! Se fură portofele în Târgovişte!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Atenţie! Se fură portofele în Târgovişte!

Atenţie! Se fură portofele în Târgovişte!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

O tânără de 25 de ani a fost reţinută de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, după ce a sustras portofelul din geanta unei persoane, într-o societate comercială.

În ziua de 10 aprilie 2012, lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de C.T., din localitate, că unei persoane i-a fost sustras portofelul, într-o societate comercială.

În urma activităţilor de verificare, s-a stabilit că numita P.E., de 50 de ani, administratorul societăţii comerciale, a surprins în magazin două persoane, care, după ce i-au sustras din geanta personală portofelul, în care se afla suma de 1133 lei, au fugit, abandonând portofelul pe o stradă din municipiu.

Poliţiştii au procedat la depistarea şi identificarea celor două persoane în persoana numiţilor D.E., de 23 de ani şi P.C., de 13 ani, ambii din comuna Ulmi.

Faţă de numita D.E s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 11 aprilie, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Atenţie! Se fură portofele în Târgovişte!