Anul European al Îmbătrânirii Active şi al Dialogului Dintre Generaţii


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Anul European al Îmbătrânirii Active şi al Dialogului Dintre Generaţii

Anul European al Îmbătrânirii Active şi al Dialogului Dintre Generaţii


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Anul 2012 a fost desemnat de către Comisia Europeană –  Anul European al Îmbătrânirii Active şi al Dialogului Dintre Generaţii. Este ştiut faptul că în toate timpurile au existat  diferenţe de opinie între tineri şi vârstnici. Pentru a înlesni comunicarea dintre aceştia şi pentru a  sprijini îmbătrânirea activă în judeţul Dâmboviţa, Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte a lansat o nouă oportunitate pentru cetăţeni.

Noutatea constă în desfăşurarea unor ateliere de lucru bazate pe comunicare, lucru în echipă şi cunoaştere interpersonală care se adresează concomitent tinerilor şi seniorilor. Scopul workshop-urilor este de a-i face pe participanţi să se cunoască în primul rând pe ei înşişi, iar apoi să încerce să identifice puncte comune cu persoanele apropiate.

Luni, 5 martie 2012, a avut loc prima întâlnire din cadrul mai multor serii de astfel de evenimente. Aceasta s-a desfăşurat în spaţiul organizat de Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa anume pentru astfel de activităţi pentru adolescenţi şi tineri. Au participat un număr de aproximativ 20 de persoane, tineri şi vârstnici. Cu toţii s-au arătat încântaţi de cele aflate şi de felul cum s-au desfăşurat lucrurile, afirmând că vor participa şi la următoarele sesiuni. Unii au promis că vor recomanda şi cunoscuţilor să se înscrie la aceste cursuri, mai ales având în vedere că participarea este gratuită.

EUROPE DIRECT Târgovişte invită toţi cetăţenii să i se alăture în această iniţiativă!

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Anul European al Îmbătrânirii Active şi al Dialogului Dintre Generaţii