Am fost din nou copii ai Europei


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Am fost din nou copii ai Europei

Am fost din nou copii ai Europei


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

O zi atât de specială precum 1 iunie nu putea trece fără a fi sărbătorită. Cu această ocazie, Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște al Bibliotecii Judeţene „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa, în parteneriat cu Asociația Tineri pentru Europa de Mâine, a organizat cea de-a patra ediție a concursului Suntem copii ai Europei.

Evenimentul a reunit echipe formate din elevi de clasele a-III-a și a-IV-a de la școlile din județul Dâmbovița, iar fiecare a avut sarcina de a reprezenta câte o țară a Uniunii Europene și de a-i evidenția valorile într-un mod cât mai original. Cei mai inventivi au fost micii europeni de la Școala cu clasele I-VIII Dragomirești, reprezentanții Portugaliei și ocupanții locului I, care au primit câte o lampă decorativă cu lavă. Pe locul al II – lea s-a clasat Școala Prof. Paul Bănică Târgoviște, care a reprezentat Grecia, membrii echipajului fiind premiați cu câte un ceas, iar pe locul al-III-lea s-au clasat reprezentanții Franței, elevii Școlii Ion Constantinescu Viișoara, care au primit drept premiu câte o minge.

Premiul special a fost adjudecat de Școala nr. 1 Grigore Rădulescu – Structură Vasile Voiculescu Bezdead. Toți participanții au primit dulciuri din partea Asociației Tineri pentru Europa de Mâine, care a lansat cu această ocazie proiectul Fantasy Land – Ludoteca din parc, finanțat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune, pe care îl implementează în perioada mai – septembrie 2012 în parteneriat cu Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, Primăria comunei Raciu şi Consiliul Local Raciu, Școala cu clasele I-VIII și Biblioteca Comunală Raciu.

EUROPE DIRECT Târgoviște mulțumește tuturor pentru implicare și vă invită să lăsați mereu copilul din voi să zboare spre cer!

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Am fost din nou copii ai Europei