Bilanţul furtunii din judeţul Dâmboviţa: numeroase localităţi fără curent electric şi fără apă


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Bilanţul furtunii din judeţul Dâmboviţa: numeroase localităţi fără curent electric şi fără apă

Bilanţul furtunii din judeţul Dâmboviţa: numeroase localităţi fără curent electric şi fără apă


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Dâmboviţa, 145 de localităţi sunt nealimentate cu energie electrică joi dimineaţa, după ce au fost afectate 497 de transformatoare şi 40 linii de medie tensiune. Şapte echipe de la Electrica lucrează pentru remedierea defecţiunilor.

Locuitorii din Târgovişte şi comunele limitrofe au rămas, de miercuri seară, fără apă la robinete, din cauza unei avarii pe conducta de distribuţie a municipiului, survenită în urma repetatelor întreruperi în alimentarea cu energie electrică a staţiei de apă Lazuri. Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa anunţă că alimentarea cu apă ar putea fi reluată începând cu ora 12.00.

„Personalul Companiei de Apă a lucrat pentru remedierea acestei avarii, pe perioada întregii nopţi, reuşind, în jurul orei 6.30, să finalizeze lucrarea şi să reia procedurile de umplere a reţelei de apă. Din estimările noastre, locuitorii din întreaga zonă afectată vor putea beneficia din nou de apă potabilă începând cu ora 12.00”, se precizează într-un comunicat al Companiei de Apă.

Subsolul Spitalului Judeţean Târgovişte a fost inundat din cauza precipitaţiilor abundente. Şase acoperişuri de bloc au fost smulse de vânt, un autoturism a fost avariat, iar cinci copaci au căzut pe carosabil.

Cea mai gravă situaţie s-a înregistrat la Titu, unde acoperişurile a 11 scări de bloc au fost smulse de vânt, pe strada I.C. Vissarion. S-au semnalat copaci doborâţi de vijelie în localităţile Titu, Moreni, Slobozia Moară şi Răcari. La Ciocăneşti şi Poiana de Sus, arborii au căzut peste două casă, iar la Cojasca, copacii au avariat cablurile electrice şi acoperişul unei locuinţe. La Răcari, un copac căzut a avariat o conductă de gaze.

O comisie formată din reprezentanţi ai Prefecturii Dâmboviţa, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa va evalua pagubele produse în sudul judeţului, în urma furtunii de miercuri seara. Măsura a fost luată având în vedere amploarea fenomenelor meteorologice produse în judeţul Dâmboviţa, se precizează în comunicatul Prefecturii.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Bilanţul furtunii din judeţul Dâmboviţa: numeroase localităţi fără curent electric şi fără apă" - 1 comentariu

  1. cristina spune:

    este 15:30 si apa tot nu este in m3 de aseara de la 20:00..cand aveti de gand sa-i dati drumul..cand trebuie sa platim vrei repede banii dar lasa de dorit servicile voastre

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Bilanţul furtunii din judeţul Dâmboviţa: numeroase localităţi fără curent electric şi fără apă