La ora 12:00 se dă drumul la apa potabilă în Târgovişte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> La ora 12:00 se dă drumul la apa potabilă în Târgovişte

La ora 12:00 se dă drumul la apa potabilă în Târgovişte


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În seara zilei de 20 iulie a.c., în jurul orelor 22:30, Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa a întrerupt alimentarea cu apă în municipiul Târgovişte şi în comunele din jurul reşedinţei de judeţ.

Acest lucru a fost determinat de producerea unei avarii pe conducta de distribuţie a municipiului, survenită în urma repetatelor întreruperi în alimentarea cu energie electrică a staţiei de apă Lazuri, fapt ce a creat fenomenul cunoscut în limbajul specialiştilor sub numele de „lovitură de berbec”.

Personalul Companiei de Apă a lucrat pentru remedierea acestei avarii pe perioada întregii nopţi, reuşind în jurul orei 6:30 a zilei de 21 iulie să finalizeze lucrarea şi să reia procedurile de umplere a reţelei de apă.

Din estimările noastre, locuitorii din întrega zonă afectată vor putea beneficia din nou de apă potabilă începând cu orele 12:00.

Compania de Apă regretă disconfortul creat  şi îi asigură pe clienţii săi că va acţiona în continuare cu operativitate pentru asigurarea permanentă a unor servicii de calitate.

Ing. Radu Vasilescu
Director General al S.C. Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa S.A.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Articolul are 4.554 vizualizări
Publicat pe 21 iulie 2011 de eTargoviste.ro

"La ora 12:00 se dă drumul la apa potabilă în Târgovişte" - 5 comentarii

 1. […] zonă afectată vor putea beneficia din nou de apă potabilă începând cu ora 12.00″, se precizează într-un comunicat al Companiei de Apă.Subsolul Spitalului Judeţean Târgovişte a fost inundat din cauza precipitaţiilor abundente. […]

 2. Hidrofobu' spune:

  Multumim, Compania de TzeAPA din latifundiul Tgv!!! De 20 de ore, in Targoviste apa potabila a inghetat de la minciunile voastre! Va urez sapun si sampon fara apa, incompetentilor!

 3. elena spune:

  este ora 15:30 si apa tot nu curge…

 4. Spartaciuc spune:

  La ora 12!!!! Acum este ora 18! Poate trebuia sa treceti si ziua (22, 23 iulie???), cand anume o sa avem apa la robinete ?!?!?
  Nu ajunge apa de pe intreg Pamantul sa va spalati de mizeria morala in care colcaiti. Multumim pentru promptitudinea si profesionalismul de care dati dovada!

 5. Spartaciuc spune:

  Cate gogosi d-astea o sa ne mai vindeti „domnilor” de la apa??? Este trecut de ora 18 si nu avem inca apa la robinete!!!! Poate era bine sa specificati in comunicat si ziua, nu numai ora!(Micro 6) Multumim pentru efortul de a ne duce cu presul. Nu era nevoie. Este nevoie de apa si atat!

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
La ora 12:00 se dă drumul la apa potabilă în Târgovişte