Prinsi de politistii damboviteni fara permis de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Prinsi de politistii damboviteni fara permis de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice

Prinsi de politistii damboviteni fara permis de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În data  de 23 martie 2011,  în jurul orelor 15:30 numitul T. Tiberiu, de 33 de ani, din municipiul Târgovişte, a fost depistat  de poliţişti pe DN 72, în interiorul localităţii Valea Voievozilor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii   de conducere fără permis, urmând a fi propusă soluţie legală prin Parchet.

De asemenea, numitul I. Ştefan, de 23 de ani, din comuna Ludeşti, a fost depistat de poliţişti pe strada I. C. Brătianu din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

La solicitarea organelor de poliţie de a-şi declina identitatea, I. Ştefan a declarat că se numeşte V. Laurenţiu, de 21 de ani, în urma activităţilor de verificare, poliţiştii stabilind adevărata identitatea a acestuia.

Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor   de conducere fără permis şi fals privind identitatea, urmând a fi propusă soluţie legală prin Parchet.

În jurul orelor 17:30, a fost depistat A. Eugen, de 20 de ani, din comuna Măneşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în interiorul localităţii Crângurile, fără a poseda permis de conducere şi având o concentraţie alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis,  şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Prinsi de politistii damboviteni fara permis de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice