7 persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc la Târgovişte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 7 persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc la Târgovişte

7 persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc la Târgovişte


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În baza datelor şi informaţiilor deţinute, în dimineaţa zilei de 19 martie a.c.,  poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Dâmboviţa şi Brigăzii de Combatere a  Criminalităţii Organizate Ploieşti, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Dâmboviţa, cu sprijinul lucrătorilor I.J.J. Dâmboviţa, au efectuat un număr de şapte percheziţii domiciliare pe raza municipiului Târgovişte, pentru probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane suspectate de trafic de droguri.

Cu această ocazie, 7 tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri,  totodată fiind confiscată cantitatea de peste 700 grame cannabis, 3 arme pentru care nu au fost prezentate documente de deţinere, arme albe şi suma de 3000 lei, ce provenea din comercializarea de droguri.

Cei şapte tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi constituire în grup infracţional.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"7 persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc la Târgovişte" - 1 comentariu

  1. […] au efectuat un număr de şapte percheziţii domiciliare pe raza municipiului Târgovişte, pentru probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane suspectate de trafic de droguri.          gapi.plusone.render('plusone-div',{"size": "medium", […]

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
7 persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc la Târgovişte