PERCHEZIŢII la Târgovişte. Evaziune fiscală de 2 MILIOANE DE EURO!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> PERCHEZIŢII la Târgovişte. Evaziune fiscală de 2 MILIOANE DE EURO!

PERCHEZIŢII la Târgovişte. Evaziune fiscală de 2 MILIOANE DE EURO!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Şase percheziţii s-au desfăşurat azi în municipiul Târgovişte, fiind vizate persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul comercializării de material feros, prejudiciul în acest caz fiind estimat la două milioane de euro, conform informațiilor transmise de corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, acţiunea, organizată de poliţişti, sub coordonarea procurorilor, s-a desfăşurat la centrele de primire şi comercializare a fierului, unele dintre acestea funcţionând la locuinţele suspecţilor, de unde a fost ridicată marfa pentru care deţinătorii nu au putut prezenta acte de provenienţă.

„Persoanele în cauză vor fi prezentate procurorului de caz, care va decide dacă va emite ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore sub acuzaţiile de evaziune fiscală şi spălare de bani pe numele acestora. Sunt şase percheziţii în municipiul Târgovişte, la persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul comercializării de material feros. Prejudiciul în acest caz este de două milioane de euro”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

În urma descinderilor, zece persoane vor fi duse la audieri.

Sursa: http://www.gandul.info/news/perchezitii-la-targoviste-sunt-vizate-persoane-suspectate-de-evaziune-fiscala-cu-un-prejudiciu-de-2-milioane-de-euro-10264971


VIDEO POLITIA ROMANA – D.I.I.C.O.T!


VIDEO POLITIA ROMANA – D.I.I.C.O.T!

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
PERCHEZIŢII la Târgovişte. Evaziune fiscală de 2 MILIOANE DE EURO!