Accident rutier usor la Pucioasa soldat cu ranirea unei persoane


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier usor la Pucioasa soldat cu ranirea unei persoane

Accident rutier usor la Pucioasa soldat cu ranirea unei persoane


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 20 septembrie 2010, în jurul orei 10:30, Poliția Orașului Pucioasa a fost sesizată de E. Adriana Afrodita, că pe strada Avram Iancu din orașul Pucioasa, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Orașului Pucioasa, care a constatat următoarele:

E. Adriana-Afrodita, de 49 de ani, din orașul Pucioasa, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea manevrei de mers înapoi pe strada Avram Iancu, l-a acroșat pe M. Mihail, de 62 de ani, din comuna Vulcana Pandele, care se deplasa pe partea carosabilă în calitate de pieton.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui M. Mihail, care a fost transportat la Spitalul Orășenesc Pucioasa de E. Adriana Afrodita, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne însă internat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 184 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident rutier usor la Pucioasa soldat cu ranirea unei persoane