Accident rutier usor la Pucioasa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier usor la Pucioasa

Accident rutier usor la Pucioasa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 16 august 2010, în jurul orei 16:00, Poliția Orașului Pucioasa a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, de S. Gabriela-Ileana, de 43 de ani, din orașul Pucioasa, că pe strada Republicii din localitate s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Orașului Pucioasa, care a constatat următoarele:

C. Gheorghe-Cătălin, de 50 de ani, din comuna Ulmi, în timp ce se afla staționat într-un autoturism, a deschis portiera dreapta față a autoturismului în cauză fără să se asigure, acroșând-o pe F. Cornelia, de 55 de ani, din orașul Pucioasa, care circula pe o bicicletă, proiectând-o pe aceasta într-un alt autoturism, condus de N. Laurențiu, de 34 de ani, din comuna Bezdead, care circula pe același sens de mers, autoturism ce era tractat de o autoutilitară.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a lui F. Cornelia, care a fost transportată la Spitalul Orășenesc Pucioasa în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident rutier usor la Pucioasa