Accident rutier pe strada Florin Popescu din Pucioasa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier pe strada Florin Popescu din Pucioasa

Accident rutier pe strada Florin Popescu din Pucioasa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 08 noiembrie  2010, în jurul orei 06:45, Poliția  Oraşului Pucioasa a fost sesizată de I. David, din oraşul Pucioasa, că pe strada Florin Popescu ,  s-a  produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, în următoarele condiţii:

S. Mihail Eduard, de 25 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea  un autoturism pe strada Florin Popescu din direcţia Pucioasa către Fieni, nu a respectat semnificaţia indicatorului „STOP”, a pătruns în intersecţie fără să se asigure şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de C. Florin, de 35 de ani, din comuna Pietroşiţa.

Din accident a rezultat vătămarea corporală  uşoară a C. Florin, de 35 de ani,  care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Târgovişte în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând sub observaţie.

În cauză a fost întocmit dosar penal  în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident rutier pe strada Florin Popescu din Pucioasa