Trenuri anulate în Dâmboviţa!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Trenuri anulate în Dâmboviţa!

Trenuri anulate în Dâmboviţa!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Opt trenuri de călători au fost anulate şi mai multe garnituri care circulă în jumătatea de sud a ţării au întârzieri din cauza unor probleme tehnice apărute la materialul rulant şi la infrastructură feroviară ca urmare a temperaturilor foarte scăzute, a anunţat, vineri, compania CFR SA, transmite Mediafax.

Potrivit Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, traficul feroviar se desfăşoară în condiţii de iarnă, din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate la nivel naţional.

Astfel, unele trenuri care circulă în jumătatea de sud a ţării ajung la destinaţie cu întârziere, iar opt trenuri de călători care circulau pe rutele Bucureşti Obor – Feteşti, Târgovişte – Pietroşiţa, Târgovişte – Fieni,  Târgovişte – Bucureşti Nord, Bucureşti Nord – Fieni, Ploieşti Sud – Urziceni şi retur au fost anulate din cauza unor probleme tehnice apărute la materialul rulant şi la infrastructură feroviară.

Informaţii despre posibilele întârzierile ale unor trenuri pot fi obţinute de la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, precum şi la numărul de telefon 021/9521.

Vremea va fi geroasă până sâmbătă, mai ales noaptea şi dimineaţa, în cea mai mare parte a ţării. Meteorologii au anunţat că noaptea şi dimineaţa vor fi temperaturi de la minus 15 grade în nord-est, centru şi sud la minus 26 de grade în estul Transilvaniei. În timpul zilei vor fi temperaturi maxime cuprinse între minus 10 şi zero grade.

Potrivit directorului Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu, temperaturile vor reveni de sâmbătă la normalele perioadei, iar de duminică este posibil să plouă.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Trenuri anulate în Dâmboviţa!