„Speranţa unui vis” a ajuns la Roma


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> „Speranţa unui vis” a ajuns la Roma

„Speranţa unui vis” a ajuns la Roma


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

A fost încrezător în forţele proprii şi s-a pregătit timp îndelungat pentru expediţia ce avea să-l schimbe mai mult decât ar fi crezut. Adrian Melicovici, omul din spatele expediţiei interculturale „Speranţa unui vis”, a ajuns astăzi la Roma, finalizând cu succes proiectul în care şi-a pus toată încrederea.

El nu s-a lăsat doborât nici de câinii vagabonzi, nici de oamenii care au încercat să-l determine să se întoarcă acasă dar nici de maşina de monitorizare care s-a stricat înainte de a ieşi din Ungaria. A crezut în proiectul său şi l-a dus la bun sfârşit. Ajuns la Roma, Adi Melicovici a dat primul interviu post-expediţie pentru postul Radio România Actualităţi. S-a ţinut de plan şi a vorbit despre Târgovişte nu doar la finalizarea expediţiei ci pe tot parcursul acesteia, atât cu primari cât şi cu jurnalişti din cadrul mai multor trusturi de presă.

La finalul zilei el a scris pe pagina sa de Facebook câteva cuvinte pentru oamenii care l-au urmărit online pe tot parcursul expediţiei. A încheiat apoi: „Sunt nevoit să mă retrag şi îmi cer scuze pentru asta deoarece sunt foarte obosit dar fac tot posibilul să vorbesc cu voi cât mai curând.

Misiunea lui nu se încheie însă aici. Mâine urmează alte interviuri şi activităţi interculturale, inclusiv întâlnirea cu primarul Romei, Gianni Alemanno.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"„Speranţa unui vis” a ajuns la Roma" - 2 comentarii

  1. Corina Ciobanu Melicovici spune:

    Adi Melicovici se intoarce acasa METAFORIZAT, spune Dlui. dar fara INFRATIREA dintre ROMA-TARGOVISTE? Ce ne doare pe noi cetatenii Orasului Targoviste de starea de Euforie si Metaforizare a lui Melicovici? Din cea ce a promis, nu s-a indeplinit nimic. A, sigur, banii sant cheluiti, aer, euforie, betie, ironie, metaforizare….. si nimic in urma lui. Fara Alemanno, fara Papa, fara Diaspora, fara Cristina, fara prietenii, fara el INSUSI. METAFORIZARE. Cuvantul anului 2012.

  2. Corina Ciobanu Melicovici spune:

    METAMORFOZAT cuvantul anului 2012. In ce Metamorfozat? Intr-un Fluturas? Intr-un Cocon? Intr-un Pestisor? Nu,intr-un cautator de drumurii fara intoarcere si orizont. Este adevarat ca intre Metaforizare si Metamorfozare este o mare diferenta. Melicovici a ales-o pe prima.

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
„Speranţa unui vis” a ajuns la Roma