„Speranța unui vis” a ajuns la Asotthalom


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> „Speranța unui vis” a ajuns la Asotthalom

„Speranța unui vis” a ajuns la Asotthalom


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

          A doua zi pe pământ unguresc.
          Ceasul indica doar câteva minute peste ora 19 în momentul în care Adi Melicovici ajunsese deja în Asotthalom, o localitate mică ce ține sub aripa sa puțin peste 4.000 de locuitori. Ținând cont de această locație, cifrele ne arată că 31,3 km este distanța parcursă de al nostru voiajor. La aceasta se mai adaugă însă alți 10 km! Se pare că n-a glumit atunci când a spus că va traversa Ungaria în cel mult 8 zile.

          Totodată, în același sms în care îmi comunica unde anume se află, mi-a menționat și faptul că în dimineața acestei zile s-a întâlnit cu Monica Radu, consul al României la Szeged de doar câteva luni (n.r.: începând cu iulie 2012, după plecarea lui Răzvan Ciolcă). Cu alte cuvinte, Adi nu ratează nicio promisiune scrisă de curând pe blogul său. Până la urmă acesta este și scopul expediției (proiect intercultural).

          Pe ungurii întâlniți până acum, Adi îi descrie ca fiind civilizați. Iar despre el… pentru a împăca prietenii îngrijorați de acasă, mi-a scris că este bine. Momentan se află la 58 km de Baja, un alt punct de pe hartă pe care trebuie să-l bifeze în cadrul acestei expediții.

          Mesajul transmis l-a încheiat cu regretul că n-a putut scrie mai multor prieteni de acasă din cauza lipsei de credit. Această situație în care se află va fi remediată, probabil, în cel mai scurt timp.

          eTârgoviște.ro va reveni cu amănunte și în zilele următoare!

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"„Speranța unui vis” a ajuns la Asotthalom" - 1 comentariu

  1. Nunu spune:

    Lipsa de credit? Doar a primit bani de la Boriga la Arad. Ce face cu banii, traieste in lux sau ii tine pentru un lux in Italia? Am citit ca vrea sa ramana acolo cu o prietena. Mai multe persoane au scris si spus ca l-au vazut pe Melicovici intr-o masina cu nr. DB 05 ZRG si ca l-au filmat. Este adevarat? Merge cu masina mai mult decat pe jos? 8 zile de-a traversa Ungaria pe jos sant c-am putin, daca nu foloseste masina.

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
„Speranța unui vis” a ajuns la Asotthalom