Premiera film: TARGOVISTE CETATEA MISTERELOR


Home >> Evenimente Targoviste >> Premiera film: TARGOVISTE CETATEA MISTERELOR

Premiera film: TARGOVISTE CETATEA MISTERELOR

Data: 30 noiembrie 17:30
Loc: Casa sindicatelor

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

In data de 30 noiembrie 2010, va avea loc la Casa Tineretului ( micro 6) din Targoviste filmul documentar TARGOVISTE, CETATEA MISTERELOR. Producţia reprezintă o enciclopedie video despre istoria straveche, antică, medievală, renasterea si cultura targovisteana.

Sunt descrise si principalele puncte de atractie turistică din oraş, mănăstiri sau muzee. Printre consultanţii de specialitate sau cei care au participat la realizarea acestui film prin cunoştinţele lor se numără jurnalistul George Coandă, istoric şi scriitor, cercetător ştiinţific Gabriela Niţulescu, scriitorul Vasile Lupaşc, autor al romanului Răstignit între cruci, prof. Dr. Neagu Djuvara, cel mai mare istoric român în viaţă.
Filmul are o viziune regizorală floral spaţială, în stilul cunoscutului scriitor stabilit în Franţa, George Astaloş. Producţia TARGOVIŞTE, CETATEA MISTERELOR este cel mai amplu documentar realizat vreodată în judeţul Dâmboviţa şi aduce la lumină câteva precizări legate de adevărata vechime a Târgoviştei ca şi alte adevăruri care au fost spuse rar sau deloc în manuale. Filmul va fi prezentat la festivalele de profil europene şi sunt premise tot mai sigure ca la eveniment să participe şi o echipă din partea canalului Discovery Chanel.

Filmul este realizat în regia prof. Marian Guzi Irimia, scenariul Adrian Melicovici şi muzica Nick Ferruci.
Publicul va fi selectat, în afara jurnaliştilor ( al căror număr se poate ridica la peste o sută) fiind invitate personalităţi marcante din zonă şi din Bucureşti, specialişti în domeniu, profesori, scriitori, înalte feţe bisericeşti, etc. Accesul în sala unde va avea loc evenimentul se va face pe baza invitaţiilor care au fost sau vor fi înmânate în timp util.

KATHARSIS FILM STUDIO
K FILM STUDIO

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Premiera film: TARGOVISTE CETATEA MISTERELOR" - 2 comentarii

  1. Felicitări tuturor celor implicaţi în realizarea acestui film! Mult succes!

  2. Adi spune:

    Cele mai mari multumiri sant adresate fostei mele sotii Corina Gabriela Ciobanu fosta Melicovici,care m-a ajutat si inspirat in realizarea tuturor cartilor si filmelor produse si scrise de noi.Timpul petrecut impreuna este de neuitat si ii voi dedica acestui timp un Roman special.Corina nu te-am uitat.

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Premiera film: TARGOVISTE CETATEA MISTERELOR