24 de ore de foc pentru pompierii din Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 24 de ore de foc pentru pompierii din Dâmboviţa

24 de ore de foc pentru pompierii din Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ultimele 24 de ore echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

Pompierii dâmboviţeni au intervenit în această perioadă la 3(trei) arderi necontrolate, astfel:
Detaşamentul Târgovişte (în com.Dragomireşti – sat Râncaciov, unde au ars cca.600mp de vegetaţie uscată);
Detaşamentul Pucioasa (în com.Moţăieni – sat Cucuteni, unde au ars cca.1,5ha de vegetaţie uscată);
Garda Voineşti (în com.Bărbuleţu, unde a ars cca.8000mp de vegetaţie uscată);

Ieri – 04 ianuarie 2012, la ora 07:44, pompierii de la Garda Corneşti au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie din comuna Finta – sat Becheneşti. Un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile, se pare că a fost cauza probabilă a producerii incendiului, în care au ars cca.3mc de cherestea depozitată în atelier;

Azi – 05 ianuarie 2012, la ora 08:53, pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au fost anunţaţi, prin apel 112, de producerea unui incendiu la un bar situat pe strada poet Grigore Alexandrescu din Mun.Târgovişte. Două autospeciale de intervenţie şi echipajul SMURD s-au deplasat imediat la faţa locului, unde s-a constatat producerea unei explozii urmată de incendiu. În urma evenimentului două persoane au suferit arsuri la nivelul capului, una fiind asistată şi transportată la spital de echipajul SMURD, iar cealaltă fiind transportată la spital cu un autoturism particular înainte de sosirea echipajelor de intervenţie. Incendiul a fost lichidat în mai puţin de 10 minute. Au ars câteva cabluri electrice şi documente ale societăţii. În urma exploziei s-au degradat pereţii din rigips pe o suprafaţă de cca.12mp, iar uşa de la intrare a fost deplasată. Din cercetările efectuate, se pare că explozia urmată de incendiu s-a produs din cauza formării unor amestecuri explozive (acumulări de gaze) de la un mijloc de încălzire.

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 17 de solicitări.

Echipajul SMURD Târgoviște a intervenit la 10 solicitări, iar echipajul SMURD Titu a intervenit la 7(şapte) solicitări. Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, probleme respiratorii, dureri lombare, renale și abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
24 de ore de foc pentru pompierii din Dâmboviţa