Acţiune umanitară a ISU Dâmboviţa cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Acţiune umanitară a ISU Dâmboviţa cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale

Acţiune umanitară a ISU Dâmboviţa cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Apropierea Sfintei Sărbători a Învierii Domnului ne oferă prilejul de a fi alături de semenii noştri şi prin acţiuni umanitare, ocazie cu care vrem să aducem mângâiere şi alinare celor aflaţi în suferinţă şi totodată să simţim bucuria de a oferi câte ceva din puţinul nostru, cu mulţumirea sufletească a ajutorării aproapelui.

Vineri, 13 aprilie 2012, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa va desfăşura o acţiune umanitară, cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, pentru a oferi daruri copiilor aflaţi în Centrul de plasament pentru copii cu dizabilităţi din oraşul Găeşti.

Prin contribuţia personalului din cadrul I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa se vor achiziţiona produse alimentare (cozonaci, fructe, dulciuri, sucuri) şi se vor face pachete pentru toţi copiii aflaţi în centrul de plasament.

Acţiunile umanitare la Centrul de plasament pentru copii cu dizabilităţi din oraşul Găeşti, care de câţiva ani, cu ocazia marilor sărbători creştine (Naşterea şi Învierea Mântuitorului Isus Hristos), au devenit o tradiţie pentru I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa , fac încă o dată dovada laturii umaniste a profesiei noastre, a apropierii şi preocupării permanente faţă de semenii noştrii şi vor continua ori de câte ori vom avea prilejul, pentru a oferi câte ceva din puţinul nostru celor defavorizaţi de un destin nedrept.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Acţiune umanitară a ISU Dâmboviţa cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale