Bilanţul pompierilor dâmboviţeni pentru ultimele 24 de ore


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Bilanţul pompierilor dâmboviţeni pentru ultimele 24 de ore

Bilanţul pompierilor dâmboviţeni pentru ultimele 24 de ore


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ultimele 24 de ore echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U. ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

Joi – 25 august, la ora 17:15, pompierii de la Detaşamentul Moreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei hale de producţie (tratament termic) ce aparţine unui operator economic din Mun. Moreni. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că nerespectarea unor parametri tehnologici din procesul de producţie a condus la aprinderea acoperişului halei (confecţionat din panouri termoizolante), care a ars pe o suprafaţă de cca.50mp. Nu au fost victime;

Joi – 25 august, la ora 21:14, pompierii de la Detaşamentul Târgoviște au intervenit pe strada Avram Iancu din Mun.Târgoviște pentru pentru stingerea a 2(două) tomberoane de gunoi care se pare că au luat foc din cauza neglijenţei unui fumător care a aruncat un rest de ţigară aprinsă într-unul din acestea;
Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 9(nouă) solicitări.
– Echipajul SMURD de la Detaşamentul Târgoviște a intervenit la 6(şase) solicitări, iar echipajul SMURD de la Detaşamentul Titu a intervenit la 3(trei) solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: lipotimie, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături şi dureri abdominale.

Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Bilanţul pompierilor dâmboviţeni pentru ultimele 24 de ore