Acţiuni ale poliţiştilor dâmboviţeni pentru creşterea siguranţei cetăţeanului


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Acţiuni ale poliţiştilor dâmboviţeni pentru creşterea siguranţei cetăţeanului

Acţiuni ale poliţiştilor dâmboviţeni pentru creşterea siguranţei cetăţeanului


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În data de 12 iulie 2011, între orele 18:00 -02:00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, au organizat şi executat o razie în municipiul Târgovişte.

Aceasta a vizat prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă, dar şi a altor fapte antisociale care se comit în stradă, combaterea comerţului stradal ilicit, respectarea prevederilor referitoare la circulaţia pe drumurile publice, în vederea asigurării unui climat de siguranţă civică.

În sprijinul poliţiştilor au venit lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi Poliţiei Locale.

Cu această ocazie, poliţiştii au legitimat 200 de persoane, au oprit în trafic în vederea controlului 120 de autovehicule, aplicând 57 de sancţiuni, în valoare totală de 7028 lei.

EXEMPLE:
1. A fost depistat numitul I. Vasile, de 43 de ani, din comuna Bilciureşti, în timp ce efectua acte de comerţ cu ţigări, fără a putea dovedi provenienţa acestora în condiţiile legii.
Acesta a fost sancţionat contravenţional conform art 1, lit. e) din Legea 12/1990 M, cu amendă în valoare de 1000 lei, totodată procedându-se la confiscarea celor 8 pachete de ţigări.

2. A fost depistat numitul R. Vasile, de 42 de ani, din comuna Gura Ocniţei, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lt. Stancu Ion, din municipiu, fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie legală prin parchet.

Totodată, în urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de prostituţie şi proxenetism pe raza municipiului şi a zonelor limitrofe, au fost depistate un număr de 5 persoane în timp ce atrăgeau persoane de sex bărbătesc în vederea întreţinerii de relaţii sexuale contracost.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Acţiuni ale poliţiştilor dâmboviţeni pentru creşterea siguranţei cetăţeanului