Sfârşit de săptămână solicitant pentru pompierii dâmboviţeni


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Sfârşit de săptămână solicitant pentru pompierii dâmboviţeni

Sfârşit de săptămână solicitant pentru pompierii dâmboviţeni


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Sfârşitul de săptămână a fost unul solicitant pentru pompieri, mai ales pentru echipajele SMURD. Astfel, echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

Gărzile de intervenţie ale pompierilor au acţionat:

– în localitatea Vlăsceni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie, unde au ars acoperişul bucătăriei, precum şi elemente de mobilier şi aparatură electrocasnică. Cauza probabila a incendiului a fost un aragaz defect;

– în localităţile Crevedia (Dârza), Titu (Plopu), Tărtăşeşti (Bâldana) şi Crânguri, echipajele pompierilor au acţionat pentru stingerea a peste 6000 mp de vegetaţie uscată.

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgenţă la 19 solicitări. Echipajul SMURD de la Detaşamentul Târgovişte a intervenit la 16 solicitări, iar echipajul SMURD de la Detaşamentul Titu a intervenit la 4 solicitări.  Afecţiunile pentru care au fost solicitaţi paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, HTA, cefalee, ameţeli, vărsături, dureri lombare, abdominale şi un pacient cu epilepsie. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Sfârşit de săptămână solicitant pentru pompierii dâmboviţeni