3 persoane din comuna Vişina Dâmboviţa ajuns în arest pentru furturi din locuinţe şi societăţi comerciale


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 3 persoane din comuna Vişina Dâmboviţa ajuns în arest pentru furturi din locuinţe şi societăţi comerciale

3 persoane din comuna Vişina Dâmboviţa ajuns în arest pentru furturi din locuinţe şi societăţi comerciale


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În baza datelor şi informaţiilor deţinute,  lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au documentat activitatea infracţională a unei grup compus din 3 persoane, care a comis mai multe  furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, reţinându-se în sarcina acestora săvârşirea a  4 asemenea fapte, în perioada februarie-iunie  2011 pe raza comunelor Morteni, Vişina, Ulieşti.

În ziua de 05 iulie 2011, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Găeşti,  un număr de 55 de lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, 12 luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă, 2 grupe de militari jandarmi din cadrul I.J.J Dâmboviţa şi împreună cu comisari din cadrul Gărzii Financiare, au executat un număr de 10 percheziţii domiciliare în comuna Vişina, ocazie cu care au fost identificate  şi ridicate mai multe bunuri provenite din furt  respectiv laptop-uri, telefoane mobile, aparatură electrică şi electrocasnică, aparate de sudură.

Totodată, cu ocazia percheziţiilor efectuate la o societate comercială care oferea spre vânzare bunurile provenite din furturi,  aparţinând numitului B. Ion, de 40 de ani, din comuna Vişina, a fost descoperită cantitatea de 240 de litri alcool , 139 pachete de ţigări „Plugarul”, fără a avea aplicate banderole de marcaj fiscal, şi 303 articole de îmbrăcăminte contrafăcute, mărcile „Adidas”, „Puma”, „Nike”.

Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile  (băuturi spirtoase peste 200 litri) supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător şi evaziune fiscală, şi contrafacere de mărfuri.

Totodată, cei trei  suspecţi , M. Florin, de 19 ani, B. George, de 26 de ani şi V. Mihai, de 24 de ani, toţi din comuna Vişina  au fost conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti , pentru cercetări, fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentarii întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
3 persoane din comuna Vişina Dâmboviţa ajuns în arest pentru furturi din locuinţe şi societăţi comerciale