Prins, după ce a sustras mai multe capace de canalizare


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Prins, după ce a sustras mai multe capace de canalizare

Prins, după ce a sustras mai multe capace de canalizare


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În urma unei acţiuni pe linia combaterii activităţilor ilicite privind gestionarea deşeurilor industriale reciclabile, poliţiştii oraşului Găeşti au probat activitatea infracţională a unei persoane care sustrăsese de pe raza comueni Petreşti mai multe capace de canalizare.

Ieri, 27 octombrie a.c., lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au organizat şi executat o acţiune pe linia combaterii activităţilor ilicite privind gestionarea deşeurilor industriale reciclabile, ocazie cu care a fost depistat numitul S.D., de 36 de ani, din oraşul Găeşti, care transporta într-un autocamion cu semiremorcă cantitatea de 13770 kg deşeuri feroase, pentru care nu a putut face dovada provenienţei în condiţiile legii.

Totodată, conducătorul auto nu a putut prezenta scrisoare de transport, fiind angajat la o altă societate decât cea care afectua transportul.

Astfel, poliţiştii au procedat la sancţionarea conducătorului auto pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990, precum şi a societăţii transportatoare, pentru încălcarea prevederilor O.U.G 109/2005, cu amendă în valoare de 5000 lei.

Cantitatea de deşeuri a fost ridicată în vederea confiscării, iar cu ocazia descărcării acesteia, poliţiştii au descoperit 5 capace de canalizare, stabilind că acestea au fost sustrase de pe raza comunei Petreşti, în noaptea de 26/27 octombrie de către numitul Z.F., de 31 de ani, din comuna Crângurile.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Prins, după ce a sustras mai multe capace de canalizare