O bătrână din comuna Corbii Mari din Dâmboviţa, găsită moartă pe stradă din cauza frigului


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> O bătrână din comuna Corbii Mari din Dâmboviţa, găsită moartă pe stradă din cauza frigului

O bătrână din comuna Corbii Mari din Dâmboviţa, găsită moartă pe stradă din cauza frigului


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

O femeie de 87 de ani din comuna dâmboviţeană Corbii Mari a fost găsită moartă, vineri, pe o stradă din localitate, cel mai probabil din cauza frigului.

Potrivit şefului Poliţiei orasului dâmboviţean Găeşti, bătrână a fost găsită moartă lângă gardul unei locuinţe aflate în apropierea casei sale, o femeie sunând la numărul unic de urgenţă 112 pentru a semnala incidentul, potrivit Mediafax.

Din primele date rezultă că femeia de 87 de ani din localitatea dâmboviţeană Corbii Mari avea afecţiuni psihice, locuia singură şi pleca deseori de acasă, iar acum ar fi plecat după ora 2.00, fiind găsită moartă de o vecină, lângă gardul unei case de pe uliţă. Era îmbrăcată sumar şi desculţă şi era îngheţată„, a declarat comisar şef Alexandru Iorga.

Trupul neînsufleţit al bătrânei a fost ridicat de către o echipă a Serviciului Medico-Legal Dâmboviţa şi transportat la morgă pentru necropsie, cauza probabilă a decesului fiind hipotermia.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/o-batrana-din-dambovita-gasita-moarta-pe-strada-din-cauza-frigului_908158.html#ixzz1keaGnYGO

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"O bătrână din comuna Corbii Mari din Dâmboviţa, găsită moartă pe stradă din cauza frigului" - 1 comentariu

  1. O bătrână din comuna Corbii Mari din Dâmboviţa, găsită moartă pe stradă din cauza frigului | Stirea de Dambovita - Investigatii locale si anchete la obiect spune:

    […] O femeie de 87 de ani din comuna dâmboviţeană Corbii Mari a fost găsită moartă, vineri, pe o stradă din localitate, cel mai probabil din cauza frigului. Potrivit şefului Poliţiei orasului dâmboviţean Găeşti, bătrână a fost găsită moartă lângă gardul unei locuinţe aflate în apropierea casei sale, o femeie sunând la numărul unic de urgenţă […] eTargoviste.ro […]

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
O bătrână din comuna Corbii Mari din Dâmboviţa, găsită moartă pe stradă din cauza frigului