Autorii mai multor furturi de cablu telefonic retinuti de politistii damboviteni


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Autorii mai multor furturi de cablu telefonic retinuti de politistii damboviteni

Autorii mai multor furturi de cablu telefonic retinuti de politistii damboviteni


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 23 februarie 2011,  în urma unor activităţi de verificare şi cercetare, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti şi Postului de Poliţie Mătăsaru , au surprins în flagrant 3 persoane în timp ce încercau să sustragă cablu telefonic aparţinând reţelei de telefonie de pe raza comunei Mătăsaru.

Poliţiştii au procedat  la identificarea celor trei în persoana numiţilor A. Dan Valentin, de 18 ani, A. Cristian, de 18 ani şi S. Ionuţ Dorian, de 18 ani, toţi din comuna Mătăsaru, care separat sau împreună cu numiţii V. M, de 16 ani, M. Ovidiu, de 21 de ani, S. Alin, de 22 de ani, B. Andrei, de 18 ani, N. Marius, de 21 de ani, S. Georgian, de 23 de ani şi N. Florin, de 18 ani, toţi din comuna Mătăsaru au comis un număr de 6 infracţiuni de furt de cablu.

În urma activităţilor de cercetare, s-a stabilit că cei 10 învinuiţi, în perioada ianuarie-februarie a.c  au comis un număr de 6 infracţiuni de furt de cablu aparţinând reţelei de telefonie de pe raza comunei Mătăsaru.

Numiţii V.M, M. Ovidiu, S. Alin, B. Andrei, S. Georgian, N. Marius, N. Florin şi A. Dan Valentin  au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat,  fiind introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa,  şi urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti cu propunere de arestare preventivă.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Autorii mai multor furturi de cablu telefonic retinuti de politistii damboviteni" - 1 comentariu

  1. ????anonim??? spune:

    cine stie daca scapa astia, ca au fost altii mai rau si au scapat. mai este unul bidoceanu care anul trecut a furat un trasformator cu altii si i s-a facut dosar penal si acum cand l-au acuzat din nou de furt, nu l-a mai gasit cu cazier, deci cum se poate una ca asta ???

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Autorii mai multor furturi de cablu telefonic retinuti de politistii damboviteni