Tanar din Dragodana retinut pentru proxenetism


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Tanar din Dragodana retinut pentru proxenetism

Tanar din Dragodana retinut pentru proxenetism


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au documentat activitatea infracţională a numitului S. Gheorghe, de 24 de ani, din comuna Dragodana, sat Boboci, judeţul Dâmboviţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

În sarcina acestuia s-a stabilit că în perioada 2008- 2011, a înlesnit practicarea prostituţiei de către două minore, încasând veniturile realizate de acestea în urma întreţinerii de raporturi sexuale cu mai mulţi bărbaţi, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 30 şi 50 de lei.

Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă pe 24 de ore, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa,  urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti cu propunere de arestare preventivă.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Tanar din Dragodana retinut pentru proxenetism" - 1 comentariu

  1. andreea spune:

    deci eu nu prea inteleg parintii acestor fete unde erau?
    ele nu se duceau la scoala? e fff usor pt toti sa ii bagam in arest dar cred ca inainte ar trebui cercetate fetele oricat de minore ar fi si familiile lor ca tot satul le cunoaste si politia din jud dambovita stie mai bn cine sunt aceste domnisoare. ma intreb oare in romania E DREPTATE

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Tanar din Dragodana retinut pentru proxenetism