Atentie, in Dambovita se fura capre!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Atentie, in Dambovita se fura capre!

Atentie, in Dambovita se fura capre!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 04 decembrie 2010, în jurul orei 10:30, Poliţia Oraşului Titu a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112 de G. Nicolae, din comuna Sălcioara, sat Moara Nouă, că persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei sale de unde au sustras un număr de 5 capre.

La data de 07 decembrie a.c, în baza datelor deţinute şi a autorizaţiilor de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Răcari, lucrătorii Poliţiei Oraşului Titu au procedat la efectuarea unui număr de 3 percheziţii la domiciliile numiţilor S. Dumitru, de 51 de ani, D. Traian, de 37 de ani şi R. Valentin, de 24 de ani, toţi din comuna Conţeşti.

Cu această ocazie, poliţişti au procedat la identificarea autorilor furtului în persoana numiţilor R. Valentin, de 24 de ani, din comuna Conţeşti şi R. Bogdan, de 21 de ani, din comuna Braniştea, care au recunoscut fapta.

Totodată, au fost recuperate şi predate părţii vătămate 3 din cele 5 capre sustrase, două dintre ele fiind sacrificate deja şi comercializate în municipiul Bucureşti.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluţii legale prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Atentie, in Dambovita se fura capre!