NOAPTEA CERCETĂTORILOR, în municipiul Târgovişte


Home >> Evenimente Targoviste >> NOAPTEA CERCETĂTORILOR, în municipiul Târgovişte

NOAPTEA CERCETĂTORILOR, în municipiul Târgovişte

Data: 23 septembrie

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Vineri, 23 septembrie a.c., între orele 18:00-22:00, în municipiul Târgovişte se desfăşoară proiectul “Noaptea Cercetătorilor”, proiect iniţiat de Uniunea Europeană, desfăşurat în toate ţările membre şi afiliate, cu scopul de a promova ştiinţa şi de a atrage noua generaţie către munca de cercetare, ca o modalitate de prevenire a delincvenţei juvenile..

Astfel, pentru o seară, publicul va interacţiona direct cu oamenii pasionaţi de ştiinţă, inovaţie, cu realizările şi poveştile lor din spatele muncii de cercetare, în dorinţa de a se transmite cât mai multe informaţii celor interesaţi de acest domeniu.

Activităţile sunt organizate în parteneriat de către Muzeul Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Inspectoratul Şcolar, şi 7 unităţi de învăţământ din Târgovişte.

Grupurile de elevi vor fi implicate în diferite ateliere de jocuri şi concursuri tematice, ce se vor desfăşura la Muzeul Poliţiei Române, sub atenta îndrumare a poliţiştilor din cadrul Centrului de Prevenire a Criminalităţii Târgovişte

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
NOAPTEA CERCETĂTORILOR, în municipiul Târgovişte