Fals şef al Gărzii Financiare Dâmboviţa, arestat


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Fals şef al Gărzii Financiare Dâmboviţa, arestat

Fals şef al Gărzii Financiare Dâmboviţa, arestat


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

arest

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au probat activitatea infracţională a numitului T.G., de 39 de ani, din comuna Berca, judeţul Buzău, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

În sarcina acestuia s-a reţinut că în cursul lunii martie 201, recomandându-se ca fiind şeful Gărzii Financiare, a contactat telefonic mai multe persoane, administratori ai unor societăţi comerciale din municipiul Târgovişte, ocazie cu care le-a solicitat acestora diferite sume de bani sub pretextul că are un văr internat în spital.

Totodată, folosind acelaşi pretext şi recomandându-se ca fiind şeful Gărzii Financiare, a contactat telefonic şefii mai multor instituţii deconcentrate din judeţul Dâmboviţa, solicitându-le cu titlu de împrumut, diferite sume de bani.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de înşelăciune şi înşelăciune.

Pentru a nu cădea victime ale unor astfel de înşelăciuni, poliţia dâmboviţeană vă recomandă:

–   nu luați în considerare eventualele mesaje prin care vi se solicită diferite sume de bani sub pretextul de a ajuta persoane apropiate care sunt în situaţii critice.

–   nu acceptați în niciun caz să trimiteți persoanelor necunoscute bani pentru rezolvarea unor probleme de sănătate, la solicitarea unor persoane care se dau drept reprezentanţi ai unor instituţii publice.

–   nu expediați sume de bani prin mandate on-line, nu depuneți bani în contul unor persoane necunoscute și nu comunicați codul de reîncărcare al unor cartele telefonice unor persoane necunoscute care vă solicită acest lucru!

–   dacă aveți suspiciuni cu privire la o anumită persoană, contactați polițistul de proximitate sau, în cazuri urgente apelați POLIȚIA la numărul de telefon 112!

–   nu permiteți accesul în locuință a unor persoane care vă abordează pe stradă, folosind prenume comune de persoane, pentru a vă creea impresia că vă cunoaște; mai mult, vă oferă informații cu privire la familia și rudele dumneavoastră, stabilite în străinătate, care vă trimit colete pentru care trebuie să achitați o sumă de bani.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Fals şef al Gărzii Financiare Dâmboviţa, arestat