Accident rutier grav in comuna Branesti


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier grav in comuna Branesti

Accident rutier grav in comuna Branesti


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 16 septembrie 2010, în jurul orei 20:15, Poliția Orașului Pucioasa a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, de N. Paul, că pe Drumul Județean 712, pe raza comunei Brănești, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Orașului Pucioasa, care a stabilit următoarele:

Ș. Ștefan-Cristian, de 46 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 712, într-o curbă la dreapta, nu a păstrat o distanță suficientă față de un alt autoturism condus regulamentar de A. Ion, de 65 de ani, din comuna Brănești, care circula înaintea sa, intrând în coliziune cu acesta, după care ambele autoturisme au fost proiectate în doi stâlpi din beton amplasați pe marginea părții carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a lui A. Ion, rănirea ușoară a lui P. Constantin Mihăiță, de 18 ani, din comuna Vulcana Pandele, pasager în autoturismul condus de acesta și rănirea ușoară a lui Ș. Mircea, de 68 de ani, din comuna Brănești, pasager în autoturismul condus de Ș. Ștefan Cristian, care au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde au rămas internați sub supraveghere medicală.

În urma testării cu aparatul alcooltest a lui Ș. Ștefan Cristian, rezultatul afișat de acesta a fost de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Pucioasa, pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 184 Cod Penal și art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002R, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident rutier grav in comuna Branesti