Euroleague Women: CSM Targoviste – Famila Schio (ITA) 75-76


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Euroleague Women: CSM Targoviste – Famila Schio (ITA) 75-76

Euroleague Women: CSM Targoviste – Famila Schio (ITA) 75-76


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Targovistea a trait aseara emotiile celei mai importante competitii europene la nivelul baschetului feminin. Declarata cap de afis al primei etape de FIBA Europe , partida a dezamagit doar prin rezultatul final, unul nefavorabil CSM-ului. Pregatiti pentru bal, aproape 2000 de suporteri au umplut tribunele Salii Sporturilor din Targoviste. A castigat echipa mai norocoasa, a declarat la final antrenorul gazdelor, George Dikeoulakos.

Prima repriza a fost echilibrata si cu un plus de precizie sub panou, oaspetele au intrat la cabine cu un avantaj de doua puncte. A doua repriza a fost mult mai spectaculoasa, cu rasturnari surprinzatoare de scor. CSM-ul s-a distantat la 6 puncte, dar dupa o perioada mai nefasta, italiencele au intors diferenta de 6 in favoarea lor. Motivatia primului meci in Euroliga le-a adus pe targovistence din nou la conducere si cu 30 de secunde inainte de final tabela indica 75-73.

Sala traieste dramatic si asteapta victoria, insa Laura Macchi, cea mai buna jucatoare a Familei, are alte planuri. Cu 5 secunde inainte de final, dintr-un carambol nefericit, mingea ajunge in afara semicercului targovistean, iar Macchi spulbera, cu o aruncare de trei, visul primei victorii a CSM-ului in Euroliga.

Pentru CSM Targoviste urmeaza, saptamana viitoare, o deplasare grea la Istanbul, acolo unde va intalni pe Fenerbahce.

Foto: Marius Tudor

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Euroleague Women: CSM Targoviste – Famila Schio (ITA) 75-76