Fetele de la CSM Târgoviște au câștigat Cupa României!


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Fetele de la CSM Târgoviște au câștigat Cupa României!

Fetele de la CSM Târgoviște au câștigat Cupa României!


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

csm_cupa romanieiEchipa feminină de baschet CSM Târgoviște a învins, în finala Cupei României, formația CSU Alba Iulia.

In fata unei sali arhipline, incurajate de doua galerii extrem de zgomotoase, CSU Alba Iulia si CSM Targoviste au oferit spectacol in finala Cupei Romaniei la baschet feminin. Ardelencele au fost o „nuca” extrem de tare pentru favoritele dambovitene, scorul fiind extrem de strans in primele 30 de minute. CSU a avut in Thomson o realizatoare de exceptie (35 de puncte), insa, intr-un meci de o asemenea anduranta, tot valoarea rezervelor a facut diferenta, CSM Targoviste beneficiind de o banca mult mai „lunga”. Scor final 74-62 (17-20, 13-14, 23-21, 9-19) si CS Municipal Targoviste ramane in posesia Cupa Romaniei, trofeul pe care il castigase si anul trecut. Nu trebuie uitata, din echipa castigatoare, evolutia foarte buna a Gabrielei Marginean, autoare a 30 de puncte.
ICIM UVG Arad a reusit sa ocupe, la finalul competitiei, pozitia a treia in clasament, dupa ce si-a adjudecat finala mica, 68-53, in fata echipei ACS Sepsi SIC.

CSM Târgoviște a reușit performanța de a fi invincibilă in Cupa Romaniei, competiție pe care a câștigat-o în toate cele 8 ediții la care a luat startul. În 2008 și 2011 echipa nu a participat.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Fetele de la CSM Târgoviște au câștigat Cupa României!